پخش زنده
English عربي
4385
-
الف
+

آغاز پخش فیلم های چینی در موزه سینما

برنامه سه روزه «نگاهی بر سینمای چین» با پخش تولیدات سینمایی این کشور در موزه سینما آغاز شد.

برنامه سه روزه «نگاهی بر سینمای چین» با پخش تولیدات سینمایی این کشور با همکاری مشترک سفارت چین در ایران و بخش بین الملل گروه هنر و تجربه در موزه سینما آغاز شد.
به گزارش آی فیلم به نقل از ایرنا، آیین افتتاحیه برنامه «نگاهی بر سینمای چین» شامگاه گذشته با حضور مقامات و مهمانان بین المللی و داخلی در سالن سینماتوگراف موزه سینما برگزار شد و در این مراسم رایزن فرهنگی سفارت چین به ایراد سخن پرداخت.
وانگ چینگ چون گفت: سینما از ابتدای پیدایش در اواخر قرن نوزدهم شاهد پیشرفت های زیادی بوده و تبدیل به زبان بین المللی و فرم محبوبی از هنر شده است که در سراسر دنیا مخاطبان زیادی دارد.
وی افزود: فیلم ها دانش مردم را نسبت به زندگی های متنوع و رنگارنگ کشورهای دور وسعت بخشیده و فهم انسان ها را از تاریخ، فرهنگ ها و سنت های گوناگون عمق داده اند و آنها را به فهم مشترک، پذیرش و ارزش قائل شدن برای رای یکدیگر و نزدیک کردن ملت ها و نژادهای مختلف یاری رسانده است. 
وانگ چینگ چون درباره دلیل و اهمیت برگزاری چنین برنامه های مشترکی گفت: با این نگرش و برای ارتقای قرابت های فرهنگی بین ایران و چین با همکاری گروه سینمایی هنر و تجربه، به طور مشترک برنامه «نگاهی بر سینمای چین» برگزار می کنیم.
رایزن فرهنگی سفارت چین افزود: سه فیلم چینی «پس لرزه»، «کوه ها ممکن است متلاشی شوند» و «داستان سه شهر» در 6 شهر ایران از جمله تهران، شیراز، اصفهان، تبریز، کرمان و بابل به نمایش درخواهد آمد.
چینگ چون، با ارائه توضیحاتی درباره فیلم پس لرزه که اولین فیلم این برنامه سه روزه است، گفت: این فیلم به زلزله 8/7 ریشتری که در سال 1976 در شهر تانگشان در شمال چین رخ داد، می پردازد، زلزله ای که باعث مرگ 250 هزار نفر از جمعیت یک میلیون نفری شهر شد و خسارات جبران ناپذیری را وارد کرد.
به گفته وی 40 سال پس از آن واقعه، تانگ شان به شهر صنعتی با شکوهی تبدیل شد، ایران هم مانند چین کشور زلزله خیزی است که آسیب های زیادی نیز از این بلای طبیعی تجربه کرده است، امیدواریم که از طریق این فیلم بتوانیم تجربیات و احساسات خود را در مواجهه با زلزله های ویرانگر، خشم طبیعت، عشق به زندگی و اراده قدرتمند برای چیره شدن بر فجایع به اشتراک بگذاریم. 

* ارتباط بیشتر ایران با سینمای چین از طریق تولیدات مشترک
مدیرعامل گروه هنر و تجربه نیز در مورد الگوی توسعه صنعت سینما در کشور چین گفت: برنامه توسعه صنعت سینما در این کشور طی سال های اخیر از طریق افزایش سرمایه گذاری در ایجاد سالن های نمایش و تولید فیلم بوده است که نتیجه این اقدام، نمایش فیلم های روز جهان در کشور چین را فراهم آورده و عرضه تولیدات سینمای چین در سایر کشورها با هدف شناساندن فرهنگ این کشور و توسعه صنعت سینما را امکان پذیر کرده است.
جعفر صانعی مقدم اشاره ای به موفقیت های بین المللی سینمای ایران داشت و گفت: ایران کشوری است با زمینه تولیدات فرهنگی در حوزه سینما که با موفقیت های زیاد و معتبر بین المللی روبه رو بوده و علاقمند است مناسبات اقتصادی و فرهنگی خود را با چین در حوزه صنعت سینما بهبود بخشد.
وی افزود: این مسیر می تواند با برگزاری هفته فیلم در ایران و چین و نیز نمایش آثار فیلم سازان ایرانی در سینمای چین و بالعکس محقق شود، همچنین تولید مشترک راه دیگری برای ارتباط فی مابین است.
«هفته فیلم صربستان» نیز از یکم تا هفتم شهریورماه در تهران، شیراز و تبریز برگزار می شود که قرار است با نمایش 14 فیلم از 14 کشور در روزهای 21 تا 27 مهرماه در هفت شهر ایران برگزار شود.

ط ه/ط ه

نظر شما
ارسال نظر